Book en workshop på Lønskolen

WORKSHOPS

Lad Lønskolen komme til din virksomhed

Er I en hel afdeling eller bare mange i en virksomhed, som skal opdateres på det nyeste inden for lønadministration, ansættelseskontrakter eller noget helt tredje inden for løn og ansættelsesforhold? Med en workshop fra Lønskolen kommer vi til din virksomhed.

Selvom det er inspirerende at komme på kursus ude i byen og møde nye mennesker, kan det også i visse tilfælde være en god idé at samle relevante nøglepersoner i virksomheden til en intern workshop. 

Hos Lønskolen tilbyder vi de fleste af vores kurser som workshops. 

Når vi holder en workshop hos din virksomhed, har vi mulighed for at gå mere i dybden og tilpasse indholdet til forholdene i netop din virksomhed.

Du kan se her, hvilke kurser vi kan afholde som workshops:

Vi afholder også gerne workshops i Lessors produktkurser hos din virksomhed.

 

Kontakt os for mere information om workshops

Hvis du ønsker, at Lønskolen kommer til dig for at undervise i emnerne ovenfor, er du meget velkommen til at udfylde formularen her, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Sådan planlægger vi en workshop hos dig

En workshop kræver forberedelse fra vores side, og derfor er det vigtigt, at vi forud for workshoppen får en dialog om, hvilket indhold vi skal fokusere på, og hvem der deltager. 

Vi sætter typisk en hel dag af til en workshop, så der er rig mulighed for at gå i dybden og komme rundt om netop din virksomheds udfordringer inden for lønbehandling eller HR-relaterede emner. 

Pris

En heldagsworkshop med en af Lønskolens specialister kan bookes fra 12.500 kr. ekskl. moms - alt efter indhold og antal deltagere.

Skriv meget gerne til os via formularen, hvis du vil høre mere om dine muligheder for en workshop med Lønskolen hos dig.

Skriv til os