Mere viden online

Webinarer på Lønskolen

På Lønskolen ved vores undervisere meget om personaleadministrative emner inden for HR, løn og personalejura. Det er de emner, de brænder for, og nu deler vi også vores viden i korte webinarer - helt gratis.

 

10. februar 2021

Nyt om ferieloven

Vi er nu i gang med det første ferieår i den nye ferielov, og de fleste af os har nok styr på den nye ferielovs overordnede principper og regler. Bag den nye lov er der dog en lang række administrative krav og regler, og en række af dem er også ændret med den nye ferielov.

På dette webinar vil vi gennemgå de væsentligste - blandt andet hvordan man håndterer forskudsferie fordelt over to regnskabsår, overenskomstmæssige ferieregler, udbetaling af ferietillæg og håndtering af indefrosne feriemidler.

Læs spørgsmål og svar til webinaret.

SE WEBINARET HER

17. februar 2021

Nyt om løn

Som lønbogholder kræves det, at man har en del viden om og løbende holder sig opdateret på de konstante ændringer af regler. Hvis du vil opdateres om nye regler, der gælder for 2021, kan vi anbefale dette webinar.

På webinaret præsenterer vi dig blandet andet for nye satser, skattefrie godtgørelser og ændring af beskatning af fri bil. 

Læs spørgsmål og svar til webinaret.

SE WEBINARET HER

3. marts 2021

Nyt om ansættelsesret

På dette webinar får du et overblik over nye regler og praksis på det ansættelsesretlige område. Din vært på webinaret, Mette Nørlem - Lønskolens personalejuridiske ekspert med speciale i ansættelsesret - vil blandt andet komme ind på sorgorlov, modregning i løn ved manglende sygedagpenge og fastlæggelse af nye mål for arbejdsmiljøet.

Vi løfter også sløret for nye regler, vi ved er på vej, og nogle af dem med stor interesse for alle danske virksomheder, herunder strammere krav til ansættelseskontrakter, minimumsrettigheder for medarbejdere og krav om registrering af arbejdstid.

Læs spørgsmål og svar til webinaret.

SE WEBINARET HER