Når en medarbejder bliver syg

Sygdom fylder meget på de danske arbejdspladser, og det kan have store konsekvenser for både medarbejder og arbejdsgiver, når en medarbejder bliver syg.

Til trods herfor ses det ofte, at sygefraværssager håndteres uhensigtsmæssigt, hvilket betyder, at det ofte ender med skuffelser og økonomiske konsekvenser for begge parter, og det er ikke optimalt.

Med det rette fokus og den rette indsats kan de fleste sygefraværssager få en langt bedre afslutning til gavn for alle.

Lovgivningsmæssigt har man besluttet, at medarbejder, medarbejderens bopælskommune og arbejdsgiveren sammen skal arbejde om en løsning, der betyder, at den pågældende medarbejder kan komme hurtigt muligt tilbage i jobbet eller komme videre på anden måde.

Vi vil på dette kursus gennemgå pligter og rettigheder for alle tre parter og give gode, konkrete tips til, hvordan forløbet kan gennemføres i praksis.

Du lærer blandt andet om

  • Krav til sygemelding
  • Dokumentation af sygdom
  • Krav til arbejdsgiver under en medarbejders sygdom
  • Krav til medarbejderen under egen sygdom
  • Opsigelse af syge medarbejdere  
  • Forebyggelse og arbejde med nedbringelse af sygefravær

Vil du have hele pakken?

Vær opmærksom på, at vi også udbyder kurset som en del af en kursuspakke i HR, hvori et kursus om reglerne for barsel, ansættelseskontrakter og funktionærers rettigheder også indgår. Du sparer 2.000 kr. ved at købe hele kursuspakken.     

Det praktiske

Når en medarbejder bliver syg er et halvdagskursus og varer fra kl. 9.00 til 12.00.

Pris

2.500,00 kr. ekskl. moms

Undervisningsform

Din underviser på kurset er Senior Manager, cand. jur. Mette Nørlem, og kurset afholdes online via Microsoft Teams. 

Tilmelding

I vores tilmeldingsformular kan du se, hvornår kurset afholdes. Vælg den dato, som passer dig bedst, og udfyld derefter tilmeldingsformularen.

Vi anbefaler, at du læser vores kursusbetingelser, inden du deltager i et kursus.

Tilmelding

kurser, services, events og produkter inden for løn og personaleadministration fra Lønskolen og Lessor Group. Jeg er oplyst om, at jeg kan tilbagekalde mit samtykke, og jeg har læst privatlivspolitikken.