Lønkursus - for den erfarne lønbogholder

Kom i dybden med lønberegningen

Måske har du arbejdet med løn i flere år og vil gerne opdateres på de nyeste regler inden for lønfeltet? Det bliver du på dette kursus. Kurset er relevant, uanset hvilket lønsystem du har bruger.

På dette lønkursus arbejder vi i dybden med den viden, du allerede har fra dit arbejde eller fra Lønskolens kursus for nye lønbogholdere - Lønkursus - ny i løn.

På Lønkursus – for den erfarne lønbogholder får du ud over kursusmaterialet en dybdegående viden om, hvordan du udarbejder virksomhedens lønsedler korrekt.

Du lærer blandt andet om

• øvrige personaleomkostninger, og hvordan de beregnes ud fra din lønsum
  • personalegoder - vi dykker ned i de forskellige former for personalegoder
  • pension
  • statistik - hvad skal indberettes og hvorfor?
  • bogføring og afstemninger - hvorfor er det vigtigt, og hvordan sørger du for at afstemme dine hensættelser?
  • eIndkomst - har du styr på, hvilke felter der skal indberettes til?

Noget af undervisningen vil foregå i gruppearbejde, men det meste af dagen vil være klasseundervisning. Ud over det faglige input får du også mulighed for at netværke med andre lønbogholdere.

Kurset er for dig der

• allerede har styr på arbejdet som lønbogholder
  • vil endnu mere i dybden med forskellige lønelementer
  • ønsker at være opdateret på regler og love inden for lønfeltet
  • vil minimere fejl på lønsedlerne

Det praktiske

Lønkursus for den erfarne lønbogholder, er et heldagskursus og undervisningen foregår fra kl. 9.00 til 16.00.

Det koster kr. 4.495,- ekskl. moms at deltage på kurset.

Det får du med i prisen

Vi sørger for fuld forplejning til dig hele dagen inkl. en let morgenmad forud for kurset, så kom gerne lidt før.

Du får kursusmateriale, og ved kursets afslutning får du udleveret et kursusbevis.

Undervisningsform

Underviserne på kurset er Lone Bahne samt en ekstern underviser.

På kurset kombinerer vi fællesundervisning med gruppearbejde, hvor du får praktiske opgaver. Vi lægger op til en åben dialog blandt deltagerne.

Vi ønsker et maksimum på 15 deltagere på holdene, så der er god tid til den enkelte deltager og mulighed for sparring og dialog undervejs på kurset.

Tilmelding

I vores tilmeldingsformular kan du se, hvor og hvornår kurset afholdes. Vælg det sted og den dato, som passer dig bedst og udfyld derefter resten af tilmeldingsformularen.

Vi anbefaler, at du læser vores kursusbetingelser, inden du deltager i et kursus.

Tilmelding