Digitalt kursus

Lønarter og fraværskoder i LessorLøn

På det digitale kursus om lønarter og fraværskoder i LessorLøn får du viden om og læring i, hvordan lønarter og fraværskoder er opsat. 

Formålet med kurset er at klæde dig så godt på, at du fremadrettet selv kan anvende, korrigere og oprette nye lønarter og fraværskoder til brug for lønbehandlingen.

Kurset er for dig, der er aktiv bruger af LessorLøn, og som har gennemført grundkurset i LessorLøn, enten digitalt eller som fysisk kursus. Du skal forvente at bruge i alt ca. 2-3 timer på at gennemføre kurset.

Fordele ved det digitale kursus i lønarter og fraværskoder

  • Overskueligt, modulopbygget kursus
  • Lær, hvor og hvornår du har lyst
  • Mulighed for repetition
  • Hjælpedokumenter samlet ét sted
  • Dynamisk forløb med opgaver undervejs
  • Certifikat efter endt kursus

 

Det praktiske

Det digitale kursus i lønarter og fraværskoder i LessorLøn er opbygget af i alt 4 moduler.

Du kan gennemgå alle moduler lige så mange gange, som du har lyst til eller behov for. Du har også mulighed for at sætte læringen på pause i et modul og vende tilbage til modulet på et senere tidspunkt.

Efter hvert modul er der en test eller en opgave, som du skal løse, før du kan gå videre til det næste modul. 

Til flere af modulerne er der knyttet hjælpedokumenter med en samlet oversigt over, hvordan de vigtigste funktioner virker. 

Når du har afsluttet kurset, får du tildelt et kursuscertifikat, som dokumenterer, at du har gennemgået og bestået kurset i lønarter og fraværskoder i LessorLøn.

Pris

2.500,00 kr. ekskl. moms

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset i formularen til højre. Når vi har registreret din tilmelding, sender vi dig et link, som giver dig adgang til kurset i 12 måneder.

Registrering

kurser, services, events og produkter inden for løn og personaleadministration fra Lønskolen og Lessor Group. Jeg er oplyst om, at jeg kan tilbagekalde mit samtykke, og jeg har læst privatlivspolitikken.

Fordele ved specialkurserne i LessorLøn

Der er mange fordele ved at vælge specialkurserne i LessorLøn.

Specialkurserne koncentrerer sig om et enkelt område og giver dig dermed mulighed for at få dybere indsigt i det pågældende tema. Du kan på den måde sammensætte en kursuspakke, der er skræddersyet til de behov, du har, når du arbejder i LessorLøn.

Da specialkurserne er digitale, kan du tage dem på et hvilket som helst tidspunkt og sted, og du kan gennemgå området i det tempo, der passer dig, og lige så ofte, du har lyst.

Læringen er visuelt understøttet, undervisningen er målrettet og effektiv, og opgaverne, du skal løse i forløbet, sikrer, at du får det fulde udbytte af kurset.

Prøv også de digitale specialkurser i opstart af finanskontering, vedligehold af finanskontering, lønregistreringer, brugen af rapporter, pensionshåndtering eller ferieordninger.