Digitalt kursus

Rapporter i LessorLøn

Det digitale rapportkursus i LessorLøn er det elektroniske alternativ til det fysiske rapportkursus. Læringsmålene for de to kurser er de samme, og du vil opnå samme viden om, hvilke rapporter du kan lave, og hvordan du gør.

På kurset bliver du præsenteret for alle de typer rapporter, du kan lave i LessorLøn, og hvilke formål du kan bruge rapporterne til. Du lærer blandt andet at lave rapporter over lønartsposter, eIndkomst- og overenskomstmæssige oplysninger, saldi og fraværsposter.

Med overblikket over rapportmulighederne i LessorLøn skaber du samtidig overblik over dit daglige arbejde og vil være i stand til at danne rapporter til både ledelsen og HR-afdelingen.

Når du har taget alle tre moduler i det digitale kursus, vil du kende til systemets standardrapporter og vide, hvilke rapporter du med fordel kan bruge i hvilke situationer. Du vil have lært at danne dine egne rapporter og fået kendskab til funktionen specialudtræk.

Kurset er for dig, der allerede i dag arbejder i LessorLøn og har opnået en grundlæggende forståelse og viden svarende til udbyttet på grundkurset i LessorLøn - og som gerne vil lære mere om rapportmulighederne i lønsystemet.

Dine fordele ved det digitale rapportkursus

  • Overskueligt, modulopbygget kursus
  • Lær, hvor og hvornår du har lyst
  • Mulighed for repetition
  • Hjælpedokumenter samlet ét sted
  • Dynamisk forløb med opgaver undervejs
  • Certifikat efter endt kursus

Det praktiske

Det digitale rapportkursus i LessorLøn er opbygget af i alt tre moduler, som svarer til de emner, der bliver gennemgået på det fysiske kursus.

Du kan gennemgå alle moduler lige så mange gange, som du har lyst til eller behov for. Du har også mulighed for at sætte læringen på pause i et modul og vende tilbage til modulet på et senere tidspunkt.

Efter hvert modul er der en quiz eller en opgave, som du skal løse, før du kan gå videre til det næste modul. 

Til en række af modulerne er der knyttet hjælpedokumenter med en samlet oversigt over, hvordan de vigtigste funktioner virker. 

Når du har afsluttet kurset, får du tildelt et kursuscertifikat, som dokumenterer, at du har gennemgået og bestået rapportkurset i LessorLøn.

Pris

3.995,00 kr. ekskl. moms

Tilmelding

Du tilmelder dig det digitale rapportkursus i LessorLøn i formularen her til højre. Når vi har registreret din tilmelding, sender vi dig et link, som giver dig adgang til kurset i 12 måneder.

Tilmelding

kurser, services, events og produkter inden for løn og personaleadministration fra Lønskolen og Lessor Group. Jeg er oplyst om, at jeg kan tilbagekalde mit samtykke, og jeg har læst privatlivspolitikken.

Fordele ved digital læring

Der er mange fordele ved at vælge digitale kurser i LessorLøn.

Du kan tage kurset på et hvilket som helst tidspunkt og sted, og du kan gennemgå et emne i det tempo, der passer dig, og lige så ofte, du har lyst.

Læringen er visuelt understøttet, undervisningen er målrettet og effektiv, og opgaverne, du skal løse i forløbet, sikrer, at du får det fulde udbytte af kurset.