Digitalt kursus

Lønregistreringer i LessorLøn

Det digitale kursus i registreringer giver dig viden og læring om, hvordan du laver lønregistreringer i LessorLøn, og klæder dig endnu bedre på til dit daglige arbejde i lønsystemet.

På det digitale kursus i registreringer i LessorLøn bliver du præsenteret for de forskellige registreringsmuligheder i lønsystemtet, og du vil få gennemgået, hvordan du laver registreringer både på en enkelt medarbejder og på flere medarbejdere, hvordan du registrerer via lønkladder, og hvordan du kan lave masseregistreringer.

Når du har gennemført kurset, vil du selv kunne lave løbende ændringer af faste lønregistreringer, løbende variable lønregistreringer, løbende fraværsregistreringer og løbende orlovsregistreringer, for eksempel barselsorlov, sygeorlov eller uddannelsesorlov.

Kurset er for dig, som i forvejen er aktiv bruger af LessorLøn, og som har gennemført grundkurset i LessorLøn, enten digitalt eller som fysisk kursus.

Du skal forvente at bruge i alt ca. 3 timer på at gennemføre kurset.

Dine fordele ved det digitale kursus i registreringer

  • Overskueligt, modulopbygget kursus
  • Lær, hvor og hvornår du har lyst
  • Mulighed for repetition
  • Hjælpedokumenter samlet ét sted
  • Dynamisk forløb med opgaver undervejs
  • Certifikat efter endt kursus

 

Det praktiske

Det digitale kursus i registreringer i LessorLøn er opbygget af i alt 9 moduler.

Du kan gennemgå alle moduler lige så mange gange, som du har lyst til eller behov for. Du har også mulighed for at sætte læringen på pause i et modul og vende tilbage til modulet på et senere tidspunkt.

Efter hvert modul er der en quiz eller en opgave, som du skal løse, før du kan gå videre til det næste modul. 

Til en række af modulerne er der knyttet hjælpedokumenter med en samlet oversigt over, hvordan de vigtigste funktioner virker. 

Når du har afsluttet kurset, får du tildelt et kursuscertifikat, som dokumenterer, at du har gennemgået og bestået det digitale kursus i registreringer i LessorLøn.

Pris

2.500,00 kr. ekskl. moms

Adgang til kurset

Du får adgang til kurset ved at udfylde formularen til højre. Når vi har registreret dine informationer, sender vi dig et link, som giver dig adgang til kurset i 12 måneder.

Registrering

kurser, services, events og produkter inden for løn og personaleadministration fra Lønskolen og Lessor Group. Jeg er oplyst om, at jeg kan tilbagekalde mit samtykke, og jeg har læst privatlivspolitikken.

Fordele ved specialkurserne i LessorLøn

Der er mange fordele ved at vælge specialkurserne i LessorLøn.

Specialkurserne koncentrerer sig om et enkelt område og giver dig dermed mulighed for at få dybere indsigt i det pågældende tema. Du kan på den måde sammensætte en kursuspakke, der er skræddersyet til de behov, du har, når du arbejder i LessorLøn.

Da specialkurserne er digitale, kan du tage dem på et hvilket som helst tidspunkt og sted, og du kan gennemgå området i det tempo, der passer dig, og lige så ofte, du har lyst.

Læringen er visuelt understøttet, undervisningen er målrettet og effektiv, og opgaverne, du skal løse i forløbet, sikrer, at du får det fulde udbytte af kurset.

Prøv også specialkurset i finanskontering eller specialkurset i, hvordan du danner rapporter.