Digitalt kursus

Pensionshåndtering i LessorLøn

Med det digitale kursus om pensionshåndtering kommer du i dybden med og får større forståelse for pensionsfunktionaliteten i LessorLøn.

Formålet med det digitale kursus om pensioner er at give dig en generel introduktion til de forskellige delelementer af pension i LessorLøn.

Du lærer at håndtere de forskellige delelementer, at sammenkoble dem og at knytte dem til de enkelte medarbejdere.

Når du har afsluttet kurset, kan du håndtere både arbejdsgiverbestemte og individuelle pensioner og selv oprette nye pensionsordninger.

Det digitale kursus om pensionshåndtering i LessorLøn er til dig, der allerede har en grundlæggende forståelse for pensionsfunktionaliteten i lønsystemet. Det er en fordel for dig, hvis du som minimum har gennemført enten det digitale grundkursus eller det fysiske grundkursus i LessorLøn.

Fordele ved det digitale kursus om pensionshåndtering

  • Overskueligt, modulopbygget kursus
  • Lær, hvor og hvornår du har lyst
  • Mulighed for repetition
  • Hjælpedokumenter samlet ét sted
  • Dynamisk forløb med opgaver undervejs
  • Certifikat efter endt kursus

 

Det praktiske

Det digitale kursus om pensionshåndtering i LessorLøn er opbygget af i alt 8 moduler.

Du kan gennemgå alle moduler lige så mange gange, som du har lyst til eller behov for. Du har også mulighed for at sætte læringen på pause i et modul og vende tilbage til modulet på et senere tidspunkt.

Efter hvert modul er der en test eller en opgave, som du skal løse, før du kan gå videre til det næste modul. 

Til flere af modulerne er der knyttet hjælpedokumenter med en samlet oversigt over, hvordan de vigtigste funktioner virker. 

Når du har afsluttet kurset, får du tildelt et kursuscertifikat, som dokumenterer, at du har gennemgået og bestået kurset om pensionshåndtering i LessorLøn.

Pris

2.500,00 kr. ekskl. moms

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset i formularen her til højre. Når vi har registreret din tilmelding, sender vi dig et link, som giver dig adgang til kurset i 12 måneder.

Registrering

kurser, services, events og produkter inden for løn og personaleadministration fra Lønskolen og Lessor Group. Jeg er oplyst om, at jeg kan tilbagekalde mit samtykke, og jeg har læst privatlivspolitikken.

Fordele ved specialkurserne i LessorLøn

Der er mange fordele ved at vælge specialkurserne i LessorLøn.

Specialkurserne koncentrerer sig om et enkelt område og giver dig dermed mulighed for at få dybere indsigt i det pågældende tema. Du kan på den måde sammensætte en kursuspakke, der er skræddersyet til de behov, du har, når du arbejder i LessorLøn.

Da specialkurserne er digitale, kan du tage dem på et hvilket som helst tidspunkt og sted, og du kan gennemgå området i det tempo, der passer dig, og lige så ofte, du har lyst.

Læringen er visuelt understøttet, undervisningen er målrettet og effektiv, og opgaverne, du skal løse i forløbet, sikrer, at du får det fulde udbytte af kurset.

Prøv også de digitale specialkurser i opstart af finanskontering, vedligehold af finanskontering, lønregistreringer eller rapporter.