30 jan 2023

Susanna Christina Møller

Content Creator

Udbetal korrekt løn - hver gang

Som lønbogholder ved du, at løn er et område i konstant forandring. Nye krav fra overenskomster, nye regler om indberetning og skat, ændrede satser og løbende ændringer i regler for ferie, pensioner og meget andet hører til hverdagen. Derfor er opdateret viden ikke blot rart at have, men bydende nødvendigt for at sikre, at lønsedlen og det udbetalte beløb er korrekt.

Lønnen er arbejdsgivers ansvar, og det kan blive dyrt ikke at leve op til ansvaret.

Manglende løn anses for en misligholdelse af ansættelseskontrakten, som giver medarbejderen ret til erstatning og til at standse arbejdet, indtil lønnen udbetales.

I tilfælde af forkert løn, for eksempel på grund af en fejl fra arbejdsgiverens side, har medarbejderen krav på efterbetaling. Et krav, der først forældes efter 10 år!

 

På vores Lønkursus - ny inden for lønbehandling introducerer vi dig for den nyeste lovgivning på området og giver dig en grundlæggende forståelse for, hvordan en lønseddel er bygget op. Efter kurset vil du være i stand til forholde dig kritisk til de data, du skal arbejde med, og de resultater, der kommer ud af lønbehandlingen.

Har du allerede erfaring med lønbehandling, og ønsker du at få opfrisket din viden og blive opdateret på den nyeste lovgiving, kan du med fordel tilmelde dig kurset Lønkursus - for den erfarne lønbogholder hvor du kommer i dybden med de enkelte lønelementer og blandt andet introduceres for personalegoder, statistik og indberetning til eIndkomst.

Du kan tilmelde dig begge kurser, uanset hvilket lønsystem du bruger.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Lønskolen.

Emner:

Love og regler Lønadministration

Relaterede artikler