Køb hele kursuspakken i løn og få en rabat på 3.500 kr.

Alle vil have den rette løn til rette tid, og med denne nye kursuspakke i løn får du viden og værktøjer til at håndtere alle aspekter af lønafregningen. Vi klæder dig på, så du opnår større sikkerhed for korrekte lønsedler - til glæde for både dig og virksomhedens medarbejdere. Kursuspakken består af fem fysiske kurser, som tager dig gennem alt fra lønbehandling og finanskontering til personalegoder og ferieadministration. Læs mere om de enkelte kurser nedenfor og tilmed dig en kursusrække i enten Allerød eller Vejle.

Lønkursus - ny inden for lønbehandling

Har du brug for det store overblik over de regler og love, der knytter sig til lønbehandling? På dette kursus får du en god forståelse for de enkelte elementer, og du vil lære, hvordan du forholder dig kritisk til data og resultatet af lønsbehandlingen. Du får konkret viden, som du kan bruge med det samme - og du kan deltage i kurset, uanset hvilket lønsystem du bruger.

Kurset afholdes den 4. september 2024 i Allerød og den 11. september 2024 i Vejle.

Læs mere om kurset

Sådan håndterer du ferieloven

På kurset om ferieloven kommer vi hele vejen rundt om de gældende regler og principper, som er styrende for ferieloven. Du lærer blandt meget andet om grundlaget for beregning af feriepengene, om de forskellige muligheder for udbetaling af ferietillæg, om opsparing og afholdelse af ferie, om forskudsferie og om overførsel af ferie. Efter kurset vil du have det fulde overblik over de regler, der er fulgt med den nye ferielov.

Kurset afholdes den 8. oktober 2024 i Allerød og den 17. september 2024 i Vejle.

 

Læs mere om kurset

Beregning og beskatning af personalegoder

Personalegoder både glæder og fastholder dine medarbejdere. Men hvordan skal de beregnes og beskattes, hvad skal indberettes, og hvad skal fremgå af lønsedlen? På dette kursus kommer du hele vejen rundt og får indsigt i alle reglerne for personalegoder, bruttolønsordningen, bagatelgrænsen, rejse- og befordringsgodtgørelse og indberetningspligt.

Kurset afholdes den 20. november 2024 i Allerød og den 9. oktober 2024 i Vejle.

Læs mere om kurset

Lønkursus - for den erfarne lønbogholder

På kurset for den erfarne lønbogholder går vi i dybden med de enkelte lønelementer, og med hvordan du udarbejder dine medarbejderes lønsedler korrekt. Vi kommer blandt andet ind på beregningen af personalegoder, statistik, bogføring, afstemninger og indberetning til eIndkomst.

Kurset afholdes den 2. december 2024 i Allerød og den 14. november 2024 i Vejle.

Læs mere om kurset

Bliv skarp på finanskontering af lønsedlen

Ønsker du at blive endnu skarpere på, hvordan du konterer lønomkostningerne? På dette kursus går vi i dybden med hensættelse af lønomkostninger og afstemning af lønsedler, feriepenge, A-skat og AM-bidrag. Du får fuldt overblik over lønregnskabet og vil effektivt kunne kontere virksomhedens lønomkostninger og holde regnskabet i balance. 

Kurset afholdes den 9. december 2024 i Allerød og den 10. december 2024 i Vejle. 

LÆS MERE OM KURSET

 

Det praktiske

Kurserne

  • Lønkursus - ny inden for lønbehandling
  • Lønkursus - for den erfarne lønbogholder

varer fra kl. 9.00 til 16.00.

Kurserne

  • Bliv skarp på finanskontering af lønsedlen
  • Beregning og beskatning af personalegoder
  • Sådan håndterer du ferieloven

varer fra kl. 9.00 til 12.00.

Pris

13.990,00 kr. ekskl. moms - du sparer 3.500,00 kr.

Med i kursusprisen er undervisningsmaterialer til alle kurser.

På halvdagskurserne serveres morgenmad før kursusstart. 

På heldagskurserne vil der være fuld forplejning hele dagen. 

Undervisningsform

Din underviser på alle kurserne er Lone Bahne. Kurserne foregår som klasseundervisning, og vi ønsker et maksimum på 12 deltagere på holdene, så der er god tid til hver enkelt og mulighed for sparring og dialog undervejs på kurset.

Tilmelding

I vores tilmeldingsformular skal du vælge mellem, om du ønsker at deltage på kurserne i Allerød eller i Vejle. Udfyld derefter resten af tilmeldingsformularen.

Særlige kursusbetingelser

Som følge af bestillingen vil du modtage en faktura på dit køb af kursuspakken i løn.

Vores afbestillingsbetingelser gælder kursuspakken som helhed og ikke hvert enkelt kursus. Det vil sige, at du kan tilbageføre dit køb og afmelde dig hele kursuspakken i henhold til vores almindelige kursusbetingelser set i lyset af den første kursusdato.

Tilmelding

kurser, services, events og produkter inden for løn og personaleadministration fra Lønskolen og Lessor Group. Jeg er oplyst om, at jeg kan tilbagekalde mit samtykke, og jeg har læst privatlivspolitikken.