Digitalt kursus

Opsætninger til det offentlige område i LessorLøn

Med dette digitale kursus i opsætninger til det offentlige område får du viden om og forståelse for de opsætninger i LessorLøn, der primært eller udelukkende henvender sig til det offentlige område.

På kurset lærer du, hvordan du anvender de specielle opsætningsmuligheder til offentlig løn på overenskomster, aftaler og andre ordninger.

Du vil blive godt klædt på til at tilgå de områder af opsætningen i en base i lønsystemet, der er opsat til udbetaling af løn på det offentlige område, og som derfor adskiller sig fra en base, som er opsat til private virksomheder.

Kurset henvender sig til dig, der allerede har gennemført enten det fysiske grundkursus i LessorLøn eller det digitale grundkursus i LessorLøn.

På kurset får du viden om

  • hvor du finder de særlige opsætninger til det offentlige område
  • hvordan du anvender mulighederne for opsætning til offentlig løn

 

Det praktiske

Det digitale kursus i opsætninger til det offentlige område er opbygget af i alt 7 moduler.

Du kan gennemgå alle moduler lige så mange gange, som du har lyst til eller behov for. Du har også mulighed for at sætte læringen på pause i et modul og vende tilbage til modulet på et senere tidspunkt. Sammenlagt skal du forvente at bruge 2-3 timer på kurset.

Efter hvert modul er der en test eller en opgave, som du skal løse, før du kan gå videre til det næste modul. 

Til flere af modulerne er der knyttet hjælpedokumenter med en samlet oversigt over, hvordan de vigtigste funktioner virker. 

Når du har afsluttet kurset, får du tildelt et kursuscertifikat, som dokumenterer, at du har gennemgået og bestået kurset i opsætninger til det offentlige område i LessorLøn.

Pris

2.500,00 kr. ekskl. moms

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset i formularen til højre. Når vi har registreret din tilmelding, sender vi dig et link, som giver dig adgang til kurset i 12 måneder.

Tilmelding

kurser, services, events og produkter inden for løn og personaleadministration fra Lønskolen og Lessor Group. Jeg er oplyst om, at jeg kan tilbagekalde mit samtykke, og jeg har læst privatlivspolitikken.