Funktionærerne og deres rettigheder

Vi inddeler ofte vores medarbejdere i kategorierne funktionærer og timelønnede, men hvornår er man egentlig funktionær, og hvilke rettigheder følger med det at være funktionær?

Da gruppen af medarbejdere med funktionærstatus bliver større, og funktionærer samtidig er en af de eneste lønmodtagergrupper, der har et eget og meget gennemreguleret regelsæt, giver det god mening at have styr på, hvem der er funktionærer, og hvad der gælder særligt for den gruppe.

På kurset om funktionærerne og deres rettigheder giver vi dig den nødvendige viden til at håndtere de væsentligste aspekter af funktionæransættelser.

Kurset henvender sig til dig, der arbejder med løn eller HR.

Formålet med kurset er at give dig et indblik i, hvornår en medarbejder er funktionær, og hvilke rettigheder der følger med det at være funktionær fra ansættelse til fratrædelse.

På kurset gennemgår vi spørgsmål som

  • hvornår en medarbejder er funktionær
  • opsigelsesvarsler og krav om saglighed
  • prøvetid
  • løn i forbindelse med sygdom, barsel og dødsfald
  • bierhverv
  • dækning af udgifter
  • kunde- og konkurrenceklausuler
  • løn ved fratrædelse

Vil du have hele pakken?

Vær opmærksom på, at vi også udbyder kurset som en del af en kursuspakke i HR, hvori et kursus om reglerne for barsel, reglerne ved sygdom og ansættelseskontrakter også indgår. Du sparer 1.800 kr. ved at købe hele kursuspakken.  

 

Det praktiske

Kurset om funktionærerne og deres rettigheder varer en halv dag fra kl. 9.00 til 12.00.

Pris

Kurset koster 2.250 kr. ekskl. moms.

Det får du med i prisen

Undervisningsmaterialer og en let morgenmad før kursusstart er inkluderet i prisen. 

Undervisningsform

Din underviser på kurset er Mette Nørlem.

Kurset foregår som klasseundervisning. Vi ønsker et maksimum på 12 deltagere på holdene, så der er god tid til hver enkelt og mulighed for sparring og dialog undervejs på kurset.

Online via Teams

Som noget nyt udbyder vi nu også kurset online via Microsoft Teams. Online kurserne foregår, ligesom de fysiske kurser, i tidsrummet fra kl. 9:00 til 12:00.

Tilmelding

I vores tilmeldingsformular kan du se, hvor og hvornår kurset afholdes. Vælg det sted og den dato, som passer dig bedst, og udfyld derefter tilmeldingsformularen.

Vi anbefaler, at du læser vores kursusbetingelser, inden du deltager i et kursus.

Tilmelding

kurser, services, events og produkter inden for løn og personaleadministration fra Lønskolen og Lessor Group. Jeg er oplyst om, at jeg kan tilbagekalde mit samtykke, og jeg har læst privatlivspolitikken.