Digitalt grundkursus i LessorWorkforce for administratorer

Det digitale grundkursus i LessorWorkforce for dig, der er administrator, giver dig indsigt i opbygning og opsætning af systemet såvel som indblik i, hvordan du bedst håndterer rollen som administrator i det daglige arbejde.

På kurset lærer du, hvordan du opsætter dimensioner, fravær, registrerings- og løngrupper, rettighedsprofiler og medarbejdere. Samtidig får du vist, hvordan du bruger medarbejderstamkortet og systemopsætningen, og hvordan du bedst hjælper brugerne med forskellige tekniske udfordringer.  

Du bliver også klædt på til at kontrollere løndata ved lønkørsler og håndtere mulige systemadvarsler.

Kurset er for dig, der er administrator i LessorWorkforce, uanset om du er ny i rollen, eller om du ønsker en genopfriskning af de muligheder, som funktionerne stiller til rådighed.

Dit udbytte af kurset

Efter endt kursus vil du ikke blot have opnået kendskab til opbygningen af LessorWorkforce, men også indsigt i opsætningen af basen og forståelse for, hvordan basen har indvirkning på blandt andet medarbejderopsætningen. Du har fået en grundlæggende forståelse for din rolle og vil være godt klædt på til at varetage din funktion som administrator i det daglige.

 

Det praktiske

Det digitale grundkursus i LessorWorkforce for administratorer er opbygget af i alt 5 moduler. Efter hvert modul er der en quiz eller en opgave, som du skal løse, før du kan gå videre til det næste modul. Til en række af modulerne er der knyttet hjælpedokumenter, som du kan bruge efter behov.

Kurset tager 2-3 timer at gennemføre. Når du har afsluttet kurset, får du tildelt et kursuscertifikat, som dokumenterer, at du har gennemgået og bestået grundkurset i LessorWorkforce for administratorer.

Pris

3.995,00 kr. ekskl. moms

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset i formularen til højre. Når vi har registreret din tilmelding, sender vi dig et link, som giver dig adgang til kurset i 12 måneder. I de første tre måneder efter tilmelding har du også adgang til en testdatabase, som giver dig mulighed for selv at afprøve og komme endnu mere i dybden med systemet.

Tilmelding

kurser, services, events og produkter inden for løn og personaleadministration fra Lønskolen og Lessor Group. Jeg er oplyst om, at jeg kan tilbagekalde mit samtykke, og jeg har læst privatlivspolitikken.

Fordele ved digital læring

Der er mange fordele ved at vælge et digitalt kursus.

Du kan tage kurset på et hvilket som helst tidspunkt og sted, og du kan gennemgå et emne i det tempo, der passer dig, og lige så ofte, du har lyst. Du har også mulighed for at sætte læringen på pause i et modul og vende tilbage til modulet på et senere tidspunkt.

Læringen er visuelt understøttet, undervisningen er målrettet og effektiv, og opgaverne, du skal løse i forløbet, sikrer, at du får det fulde udbytte af kurset.