Digitalt grundkursus i LessorWorkforce for vagtplanlæggeren

Dette digitale kursus giver dig en grundlæggende forståelse for LessorWorkforce, og for hvordan du udnytter vagtplansystemet bedst muligt i dit daglige arbejde som vagtplanlægger.

Kurset giver dig indsigt i vagtplanlægning og godkendelsesflow, samtidig med at du lærer at oprette vagtskemaer, skabeloner og fravær. Du får også vist, hvordan du godkender og kontrollerer medarbejdernes registreringer og anmodninger, som danner grundlag for løn, afspadsering og flextid.

Når du har gennemført kurset, vil du være i stand til at løse alle disse opgaver selv og være klædt på til at varetage din rolle som vagtplanlægger med de funktioner, der er tilgængelige for dig som superbruger.

Kurset er for dig, som er ny vagtplanlægger i LessorWorkforce, eller for dig, der er vagtplanlægger med superbrugerrettigheder og ønsker en genopfriskning af de mange funktionsmuligheder.

Dit udbytte af kurset

  • Forståelse for opbygningen af LessorWorkforce
  • Viden om vagtplanlæggerens primære rolle og funktioner
  • Grundlæggende indsigt i vagtplanlægning og godkendelsesflow

 

Det praktiske

Det digitale grundkursus i LessorWorkforce er opbygget af i alt 5 moduler. Efter hvert modul er der en quiz eller en opgave, som du skal løse, før du kan gå videre til det næste modul. Til en række af modulerne er der knyttet hjælpedokumenter, som du kan bruge efter behov.

Kurset tager 3-4 timer at gennemføre. Når du har afsluttet kurset, får du tildelt et kursuscertifikat, som dokumenterer, at du har gennemgået og bestået grundkurset i LessorWorkforce.

Pris

3.995,00 kr. ekskl. moms

Tilmelding

Du tilmelder dig det digitale grundkursus i LessorWorkforce i formularen til højre. Når vi har registreret din tilmelding, sender vi dig et link, som giver dig adgang til kurset i 12 måneder. I de første tre måneder efter tilmelding har du også adgang til en testdatabase, som giver dig mulighed for selv at afprøve og komme endnu mere i dybden med systemet.

Tilmelding

kurser, services, events og produkter inden for løn og personaleadministration fra Lønskolen og Lessor Group. Jeg er oplyst om, at jeg kan tilbagekalde mit samtykke, og jeg har læst privatlivspolitikken.

Fordele ved digital læring

Der er mange fordele ved at vælge et digitalt kursus.

Du kan tage kurset på et hvilket som helst tidspunkt og sted, og du kan gennemgå et emne i det tempo, der passer dig, og lige så ofte, du har lyst. Du har også mulighed for at sætte læringen på pause i et modul og vende tilbage til modulet på et senere tidspunkt.

Læringen er visuelt understøttet, undervisningen er målrettet og effektiv, og opgaverne, du skal løse i forløbet, sikrer, at du får det fulde udbytte af kurset.

Unge pige i gul trøje kigger på lommeregner