Det digitale kursus i Danløn HR

Lær, hvordan du mest effektivt får glæde af funktioner som oprettelse og elektronisk signering af kontrakter, dokumenthåndtering og fraværsregistrering.

På kurset i Danløn HR lærer du først og fremmest, hvordan du bruger og udfylder de integrerede skabeloner til ansættelseskontrakter, og hvordan du kan oprette og uploade egne kontrakter til sikker opbevaring i overensstemmelse med GDPR.

Samtidig viser vi dig, hvordan du opretter og indlæser forskellige typer af fravær som sygdom, ferie og orlov, som kan overføres direkte til Danløn. Du vil også få demonstreret, hvordan du opretter påmindelser direkte i systemet, så du altid er sikker på at huske mærkedage og vigtige aftaler.

Kurset i Danløn HR henvender sig til dig, som allerede har tilvalgt eller har planer om at tilvælge HR til din Danløn-konto. Du behøver ikke have erfaring med løn eller HR for at deltage.

På det digitale kursus i Danløn HR lærer du, hvordan du

  • bruger de integrerede kontraktskabeloner
  • opretter og uploader egne kontrakter
  • håndterer dokumenter sikkert
  • registrererer fravær
  • opretter påmindelser

 

Det praktiske

Det digitale kursus i Danløn HR er opbygget af i alt 5 læringsmoduler.

Du kan gennemgå alle moduler lige så mange gange, som du har lyst til eller behov for. Du har også mulighed for at sætte læringen på pause i et modul og vende tilbage til modulet på et senere tidspunkt.

Efter hvert modul er der en quiz eller en opgave, som du skal løse, før du kan gå videre til det næste modul. 

Til en række af modulerne er der knyttet hjælpedokumenter med en samlet oversigt over, hvordan de vigtigste funktioner virker. 

Når du har afsluttet kurset, får du tildelt et kursuscertifikat, som dokumenterer, at du har gennemgået og bestået det digitale kursus i Danløn HR.

Pris
Prisen for det digitale kursus i Danløn HR er 995,00 kr. ekskl. moms.

Tilmelding

Du tilmelder dig det digitale kursus i Danløn HR i formularen her til højre. Når vi har registreret din tilmelding, sender vi dig et link, som giver dig adgang til kurset i 12 måneder.

Registrering

kurser, services, events og produkter inden for løn og personaleadministration fra Lønskolen og Lessor Group. Jeg er oplyst om, at jeg kan tilbagekalde mit samtykke, og jeg har læst privatlivspolitikken.

Fordele ved digital læring

Der er mange fordele ved at vælge et digitalt kursus.

Du kan tage kurset på et hvilket som helst tidspunkt og sted, og du kan gennemgå et emne i det tempo, der passer dig, og lige så ofte, du har lyst.

Læringen er visuelt understøttet, undervisningen er målrettet og effektiv, og opgaverne, du skal løse i forløbet, sikrer, at du får det fulde udbytte af kurset.